www.flickr.com

maandag 2 juli 2012

Solden, snel!

Ik ging vier dagen naar Rock Werchter, genoot er van de zon, de wei en een occasionele frisse Hoegaarden Rosée.  Ik deed er muzikale ontdekkingen, liet de heupen wiegen en kweelde af en toe luidkeels mee.  Ik schudde wild de haren bij de Red Hot Chili Peppers en liet me meevoeren op het ritme van de massa in de Piramid Marquee, om zo mijn eerste dubstep pasjes te wagen. 

Maar ik ging tussendoor ook even van de eerste solden snoepen, want in de voormiddag staan de podia er toch maar verlaten bij. 
Bij Carmi kocht ik een paar sandalen van Guglielmo Rotta.  Ik had ze enkele maanden geleden al gezien, maar toen wou ik er geen 175 euro voor betalen.  Nu waren ze nog 85 euro, en toevallig in maat 38,5.  Ze moesten dus mee!   Ik vond er ook nog een rood kleedje van Fever aan de helft van de prijs.  En ik die dacht dat solden begonnen met beperkte prijsverlagingen...Bij Giotto in Aarschot kon ik maar moeilijk kiezen tussen het aanbod aan kleedjes van Who's That Girl, allen al aan zo'n 40% korting.  Ik nam uiteindelijk een eenvoudig petroleumblauw exemplaar mee, want daar was ik stiekem al verliefd op toen ik het in de profielfoto van Hippo!Royale zag opduiken.  En als het dan toevallig nog past, dan mag je niet twijfelen... toch? 


Nu nog een beetje uitrusten en nagenieten van het eerste zomerfestival, maar vanaf woensdag gaan we weer hard werken... in stijl! 

Pin It

6 opmerkingen:

 1. oh meid!!!! moooooooooooi! wat heb jij een mooie dingen gescoord zeg! Dat petroliumblauwe kleedje is ook mijn favoriet hoor!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn eerste optreden van Katzenjammer zag ik reeds meer dan 2 jaar geleden... beestige dames hé!
  En euh ik ben weg van je schoenen!!! O zo jaloers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh die schoenen zijn om op te vreten! Goede vondst!!
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi, mooi! En dat laatste kleedje heb ik in het rood.Ik vind alleen dat de kraag niet zo goed blijft zitten aan de binnenkant. De stof floept altijd naar buiten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, dan zal dat het zoveelste confectie-kleedje zijn dat ik zelf nog eens moet nastikken aan de kraag en/of zoom en/of rits :-)

   Verwijderen