www.flickr.com

maandag 31 januari 2011

Hasta la pasta

Smaakvolle Snelklaar Spaghetti-Saus op Mexicaanse wijze!
 
Een recept kan je het nauwelijks noemen; eigenlijk moet je gewoon eerst alle groentjes wat bakken wokken en nadien de sauzen en kruiden er bij doen...  Snel en gemakkelijk.
Terwijl alles nog wat staat te sudderen, bak je wat kippengehakt, serveer er tenslotte geraspte kaas bij en het feest kan beginnen!










1) Spaghettigroenten
- paprika: geel, groen en rood
- wortel
- ui
- erwten
- mais

2) Saus
- tomatensaus obv zongedroogde tomaten, bv Bertolli Siciliana
- klein potje saus/pesto Peperoni melanzane (obv paprika en aubergine)

3) Kruiden:
zakje Chili con carne kruiden (of Mexicaanse kruiden), naar smaak toevoegen

(tip: Fulltime werkende keukenprinsessen gebruiken wel degelijk, zo af en toe, eens kant-en-klare spaghettigroentjes!)  


Helaas geen foto's van het eindresulaat, het was té lekker en té snel op!
Om jullie visuele honger te stillen dan maar een receptje voor Western Spaghetti...

Pin It

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen