Gemakkelijk te maken en onweerstaanbaar lekker!
Ingrediënten
- lang wit brood overlangs gesneden
- gerookte zalm
- mascarpone
- bieslook
- groene kruiden naar keuze (dille, marjolein, oregano)
- mierikswortel (in room)
- snuifje peper en zout
Benodigdheden
- deegrol
- zilverpapier
Werkwijze
Maak een kruidenkaas met de mascarpone, bieslook, kruiden, peper en zout. Voeg dan naar eigen smaak (maar met mate!) wat mierikswortel toe. Opgepast want dit geeft al gauw een heel sterke smaak.
Snijd de korstjes van het brood en rol de sneetjes plat met een deegrol.
Besmeer de lapjes brood met het kruidenmengsel en leg er nadien de gerookte zalm op.
Rol vervolgens op en wikkel in zilverpapier. Verpak de rolletjes gelijk snoepjes en wind de zijkanten strak aan zodat de rolletjes een beetje bijeen geperst worden.
Leg ze tenslotte een nachtje in de frigo.
Serveer ze door ze in schijfjes te snijden en klaar!Pin It
Geen opmerkingen:
Een reactie posten